2013. május 14., kedd

Hangya.

Nem is tudom hol kezdjem. Úgy beindult az élet, hogy csak úgy peregnek az események. :D Mi sosem unatkozunk, ha valaki izgalmat keres, jöjjön hozzánk, habár az élmény élvezhetőségét nem tudom garantálni. :D 

1. Fogzás folyt. köv. és úúútáááááloooom!!!! A tegnapi napon még terhelhető voltam, de a mai nap már elszakadt a bugyi. Mellette szarul érzem magam, mert tudom, hogy rossz neki, de akkor is... Még jó, hogy van itthon gyógyszer, mert a foggélünk szart sem ér.

2. Beindult a takarító - kém project: Van egy mini takarítógépünk, ami abszolút környezet barát, mivel nem használ se villanyt, semmit. Hátránya, hogy a mosógép munkája több. :) Ez a kis takarítógép pedig amellett, hogy fényesre polírozza - nyalja (.....) a padlót, speciális kémként működik, aki lépten - nyomon követi a mozdulatainkat. Időnként megtalálható a konyhában, a szobában, néhanapján a télikertünkben is.

3. Naturalizálódunk: Egyre több a kószáló hangya a lakásban. Sajnos a sütőporos attakkom nem jött be, továbbra is van pár vállalkozó egyed aki még mindig a nappali padlóján lődörög, egészen addig, míg a 10 hónapos Lars Ulrich agyon nem csapja őket.

4. Holnap indulunk Pestre, kontrollra. Szorítsatok, hogy ne bömbölje végig az utat a vonaton, nem akarom, hogy leszállítsanak valahol Mordor és Völgyzugoly között. :D

5. Szombaton meg volt a kofáskodás, kerestünk 3000 forintot. :) Bónuszként ráégett a Levi's táskám a vállamra. 

6. Kaptunk időpontot szemészetre és ortopédiára is. Naná, hogy az ortopédia egy időpontban van a neurológiával.

Egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése