2013. január 29., kedd

Ja, és itt a beszámoló:

Szerencsére nagyon jó utunk volt, bár nem hittem, hogy jól fog sikerülni, mármint abból kiindulva, hogy hogyan kezdődött a reggel.. De elértük a buszt, az út közben aludt Levi, nem volt gond.

A doktornő megvizsgált rajta mindent, reflexeit, hogy tartja -e fejét, reagál -e zajokra, stb. Mindent rendben talált eddig. Azért írtam az "eddig"-et, mert minél nagyobb egy baba, annál nagyobbak az elvárások is. Kis baba, kis elvárás. A korának megfelelően remekül megcsinál mindent, de ez nem biztosítja azt, hogy a közeljövőben is kellően fejlődik majd. Szóval... 1 éves koráig folyamatos neurológiai megfigyelésre szorul...  Sírok is meg nevetek is. Sírok azért, mert nagyon nehezen tudjuk megoldani a beutazásokat, és folyton bennem zakatol a Miért? Miért pont mi? kérdés... Másrészt örülök, hogy legalább felügyelet alatt lesz, így ha le is marad, akkor is itt lesznek a szakemberek, hogy segítsenek. 

A hazafelé út is jól sikerül, a felénél felnyöszörintett egy kicsit, de mikor  kinyitotta a szemét, és  beszkennelt engem, vissza is hunyta. :) Csak már nehéz cipelni a 7 és fél kilós popóját... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése