2013. június 28., péntek

Nyári kismama és anyuka trend

pregnant
Kismamáknak - Egy könnyű, vékony felső, ami szépen kiemeli a pocakot, valamint ez a szuper kényelmes cipő kitűnő városi sétára!


pregnant 2
Kismamáknak 2 - Akár strandra is el lehet képzelni ezt a szettet. A pocak itt is kényelmesen elfér, a ruha pedig jó szellős a meleg napokhoz.


Mom in the city
Egy kis városi séta a babával? Letisztult pasztellszínek, kényelmes viselet és természetesen védőkrém napégés ellen! A BB krém mindig a barátod, hiszen egy baba mellett nem jut idő nagy sminkcsodákra! Táskából természetesen nagy dukál, hogy elférjen benne minden, ami szükséges!


in the town
Egy újabb opció a városba. Akár gyerekkel, akár barátnővel, mindig divatos és naprakész leszel ezzel az összeállítással! (Mivel én szégyenlőseb vagyok, egy forrónacit rejtenék a ruha alá, mert rövidellem. :))


play with mom!
Kitűnő, kényelmes szett játszótérre! Tipikus felkapom és megyek ruhák, de mégis csinosak. Táskából szintén nagy méret kell, hiszen sok holmit kell vinni. :)


play with mommy

Egy sportosabb játszótéri szett, ezt inkább érzem magamhoz közelebb, mint az előzőt. Az egyenes szárú farmer a vastagabb combú hölgyeknek ajánlott. A cicás póló és gyűrű a kedvencem. :) A tornacsukában pedig remekül lehet szaladni a gyerkőc után. :)

1 megjegyzés: