2013. június 24., hétfő

Jelentem: Tökmag anyu visszatért!

Halihó, halihó! 

Végre újra itt vagyok, és kezdésként hoztam nektek egy kis beszámolót, mert nálunk sosem lehet unatkozni. :)

  • Egész hétvégén (múlthét előtti héten) feketerigó fiókákat kergettünk a kertben, ugyanis egyik délután megijedtek a macskáinktól és kirepültek a szélrózsa minden irányába. Szerencsére sikerült összeszedni őket (imádnivalóan pihepuhák :)))), és az anyjuk is törődik velük, pedig féltem, hogy nem fog. 
  • Végre Levi keresztanyukája (azaz a nővérem, illetve a Pillecukor gazdája) vőlegényével együtt hazajönnek egy hétre meglátogatni minket, és szülinapot ünnepelni.
  • Jövőhéten lesz Levi szülinapja, de elheteljük, mivel csak 13-án tudnak jönni nővéremék.
  • Már nagyon várom a bulit, lufikat veszek majd, meg tortát készítek neki. :) Nem nagy durranás lesz a torta, mert úgyis csak szétmancsolja. :) A receptet megtalálhatjátok ITT. A gyümölcsös túrótorta lesz majd. :) (És kíváncsi vagyok rá, hogy vajon az apja legalább telefonon felköszönti - e.)
  • A mai nap megjártuk Pestet is, kontrollon voltunk. Minden rendben volt, és azt mondta a doki, hogy szépen lassan vissza lehet állni a szokásos étrendere, aminek nagyon is örülök! :) Azért a K betűseket hanyagolni fogom még legalább  2 évig...
  • Ismét lesz mit venni a gyerkőcnek, ugyanis szeretném már bojkottálni a cumisüvegeket. Így a listára került két itatópohár és egy szívószálas utazópohár is, mivel sokat utazunk orvoshoz, s ezzel könnyebben tud enni.
  • Venni kell neki nyári sapkát, mert a mostanit kinőtte, valami olyat szeretnék, ami takarja a nyakát is, mint pl. a halászsapka. 
  • Kell nyári hálózsák is, mert ugye 1 éve volt nyár, és igencsak kinőtte az 56-os hálózsákját. :)
  • Tervbe van véve egy ernyőre csukható babakocsi is, mivel dokihoz Szolnokra könnyebb lenne menni - a kezem legalábbis nem szakad le. A buszon pedig könnyen elfér.
  • Levi imádja a kis kagylómedencéjét, szinte mindennap ázik benne. :) Igaz, ez mára már nem aktuális, elég trutyi idő lett, de eddig jó volt. :)
  • Ez évben is ellátogattunk a városunk egyik legjobb rendezvényére, a Múzeumok éjszakájára, de most már gyerekestől. :) Levi nagyon szerette, tetszett neki, amit nagyon is értékelek, mert ez amolyan hagyomány nálunk, hogy mindig felmegyünk részt venni benne. :) Amit még nagyon értékeltem azok az ott kapható fincsi borocskák, amikből jólesően elszopogattam 4 dl-it, ejj ejj, (és sunyiban bevallom, volt még egy kisfröccs is). Hát ez van, be kellett pótolni a tavalyi alkoholmentes szórakozást. :D Igaz, a fiamat sem kell félteni, ő pedig betolt egy fél perecet, és még a mamája megkínálta tócsnival is. :) Hú de jó volt a szombat, már alig várom a jövő évit! :D
  • Júliusban pedig ellátogatunk Kisújra,  és az ottani rokonainkkal kimegyünk pocsolni, mert nagyon szuperül megcsinálták a strandot! Már alig várom! (Ja és igen, tankinit is vennem kell még...)

Ma már nem hiszem, hogy lesz erőm megírni a Baba hétfőt, 
de holnap ígérem, bepótolom! :)



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése