2014. március 15., szombat

Velük kezdd a tavaszt! - Tökmag anyu kedvencei








Ebben a bejegyzésben szeretném nektek megmutatni, hogy mi milyen kozmetikumokkal kezdjük a tavaszt. Nekünk nagyon beváltak, volt már, amit be is mutattam. A tavasszal nem csak a virágok, a napsütés, és a jókedv jön meg, hanem a kiszámíthatatlan, bolondos időjárás is. Nagyon kell ügyelnünk arra, hogy a gyerek ne fázzon meg, ne süsse meg az arcát a nap, vagy éppen ne fújja meg a szél. De ezek a cuccok biztos a segítségetekre lesznek. :) 








Alverde babaápoló krém



Néha még én is lopok belőle az arcomra és a kezemre, mert nagyon szeretem az illatát. Könnyen beszívódik, és nagyon jó Levi bőrére, ha egy picit megkapja a nap, vagy szárazabb a bőre itt ott.
Természetes anyagokat tartalmaz, többek között shea vajat, jojoba olajat, százszorszép kivonatot. Természetes illóolajokat tartalmaz.



Alverde Kleine Elfe Napozókrém Babáknak SPF30

 

 Nagyon sok jót hallottam róla és szuper az összetevő listája is. Egyenlőre még van abból a napozókrémből, amit én készítettem, de ha elfogy, akkor szerintem mi is kipróbáljuk. Illatmentes!




Shea vaj




 A shea vaj tipikus csodaszernek számít. Gyulladás csökkentő, bőrmegújító, popsikrémnek is kiváló. Lágyítja a ráncokat, csökkenti a pattanásokat. A sheát Afrika aranyának hívják. Színe és illata attól függ, mikor és hol szüretelték le a diókat. Az afrikai Burkina Faso-ban a gyermekek bőrének shea vajas masszírozása hosszú időre visszanyúló hagyomány, mely tradíció anyáról leányra száll: a baba bőre táplált és sima lesz. A mágikus vaj a baba születésétől fogva nélkülözhetetlen. Az afrikai nők mint komplett szépségkúrát használják: az arc, test és haj ápolására. A mamák használhatják a terhesség ideje alatt és után a csíkok halványítására. Gazdag és krémes állaga könnyen masszírozható, mindennap használható készítmény. Alkalmazható: 




  • Száraz bőr: A shea vaj gyorsan felszívódik a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatású.
  • Ekcéma: Az ekcémás bőr tüneteit gyorsan csökkenti, természetes hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását.
  • Pikkelysömör: Gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit
  • Allergia: Enyhíti az allergiás reakciókat, bőrproblémákat, nyugtató hatású.
  • Napozás: A shea vaj természetes módon 5-6-os fényvédő faktorral rendelkezik.
  • Gyulladás: Gyulladáscsökkentő hatása révén alkalmazható kiütésekre, csípésekre,
  • Borotválkozás: Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.
    Bőrkeményedés: Bőrpuhító hatású, elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását.
  • Terhesség: Használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése.
  • Égés: Kisebb égési sérülések esetén segíti a bőr regenerálódását.


Babydream Extra sensitive törlőkendő


Nem tartalmaz parfümöt, színezőanyagot, paraffinolajat, alkoholt és polietilén glikolt. Szerintem tök jó "tiszta" illata van. Nagyon szeretjük, mert kellően nedves, és a csomag alján lévő kendők sem tocsognak a folyadékban.  Erős, és nagy méretű kendője van. Én Levi arca és keze törlésére használom a pelenkázáson kívül, mert odakint mindent megfog, és ezzel gyorsan és könnyen meg tudom törölni. 


Babydream védőkrém szél és időjárás ellen

 

Szuper krém, és gazdaságos is. Kevés kell belőle. Noha nehezen szívódik fel, de nem hagy nyomot. Panthenol tartalmú, és tápláló avokádó olajat is tartalmaz, ami különösen jó a babák bőrére. Szeretem, de a parfümöt kihagyhatták volna belőle!



Remélem találtatok magatoknak közülük kedvencet! Ha nektek is van bevált kozmetikumotok, írjátok meg bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése